Zakelijk

 • hotel lobby

  Banken, stoelen, tapijt
  reinigen & desinfectie

  Hotel lobby.. vlekken in zitmeubels, tapijt, eetstoelen, banken, gordijnen reinigen

 • congres stoelen

  Congresstoelen, tapijten
  reiniging, desinfectie

  Vlekken en kringen in stoelen, kauwgum, bacterieen, huidvetten, huidschilfers, nare luchtjes, ontgeuren!

 • hotel schoonmaak

  Matrassen, stoelen, tapijten en gordijnen
  reiniging, desinfectie

  Hotel boxspring dieptereiniging, ombouw reinigen, matrasreiniging, landelijke dekking!

Zakelijke dienstverlening

ABT Cleaning is al meer dan 20 jaar betrouwbaar partner voor diverse bedrijven, instellingen en (lokale) overheden. De representatieve uitstraling van ontvangsthal, schone kamers en hygiënische toiletten zijn de visitekaartjes van elke bedrijf. ABT-cleaning biedt aan bedrijven professionele en milieuvriendelijke reinigingsdiensten: reguliere schoonmaak, vlekkenverwijdering, huisstofmijt behandeling, lucht- en bekledingsstoffen desinfectie en geur bestrijding. Wij werken zowel op project basis als met op maat gemaakte programma voor periodieke reiniging.

bureaustoelen reinigen

Bureaustoelen reinigen

Bureaustoelen en kantinestoelen, zijn de meest vervuilde meubels op kantoor. Deze worden namelijk niet wekelijks gereinigd, waardoor er vuil, bacterieen en huisstofmijt zich gaan ophopen in de meubelstof. Bureaustoelen reinigen is de ideale oplossing! Wij hanteren een dieptereiniging voor bureaustoelen hierbij wordt er onder hoge druk een vloeistof in de bureaustoel bekleding ingespoten, ingewreven en tegelijkertijd opgezogen. Vlekken en kringen worden voor 98% verwijderd. Een 100% uiterst milieuvriendelijke reinigingsmethode, en de kleur komt weer mooi tot zijn recht. Na het reinigen worden de bureaustoelen geeimpregneerd.

theater stoelen reinigen

Bioscoop en theater

Het gevecht tegen bacteriën en virussen is voor ons lichaam dagelijkse kost, in een bioscoop of theater zitten de meeste bacterieen op de stoelen en in de lucht. Daarom moet het reinigen van bioscoopstoelen, theaterstoelen professioneel en met regelmaat gebeuren. Maar ook in een schouwburg, kerk, auditorium zijn vervuilde stoelen aanwezig, ook hierbij reinigen wij de stoelen dmv dieptereiniging. Door middel van deze dieptereiniging worden bacterieen, huidvetten, schilfers, huismijt en vlekken en kringen voor 98% verwijderd. Na het reinigen worden de bioscoopstoelen geeimpregneerd water en vuilafstotend of brandvertragend.

hotel reiniging

Reiniging in hotels

De representatieve uitstraling van ontvangsthal, schone kamers en hygiënische toiletten zijn de visitekaartjes van elke bedrijf. ABT-cleaning biedt aan hotels professionele en milieuvriendelijke reinigingsdiensten: reguliere schoonmaak, vlekkenverwijdering, huisstofmijt behandeling, lucht- en bekledingsstoffen desinfectie, boxspring dieptereiniging en geur bestrijding. Ook voor het reinigen van tapijten kunt u bij ABT Cleaning terecht. Wij werken zowel op project basis als met op maat gemaakte programma voor periodieke reiniging. Hiermee kunt u langdurig en voordelig profiteren van onze diensten.

vloerkleed reinigen

Tapijtwasserij

Sinds 2002 wassen wij tapijten volautomatisch, tapijten en kleden, lopers worden door ons gratis opgehaald bij u op locatie (cirkel 100km rondom Assendelft/Wormer). Bij binnenkomst worden de tapijten, kleden.. lopers geeinspecteerd, geklopt, volautomatisch gereinigd met 6 borstels aan beide kanten (en niet alleen aan de bovenkant) daarna gecentrifugeerd. Ook kunnen wij uw tapijt na het wassen impregneren water vuilafstotend of brandvertragend, nu komen de kleden, tapijt en lopers in een gefentileerde warme ruimte met blowers te hangen gedurende 6 dagen en de 7e dag wordt het tapijt ingepakt in plastic en kosteloos teruggebracht. U rekent per pin af bij onze medewerker en geniet van uw schone en frisse tapijt, loper of kleed.

stomerij

Stomerij

Bij ons kunt u ook terecht voor het stomen van gordijnen, vitrages bedrijfskleding, beroepskleding, colbert, uniform, overige kleding, dekbedden, matrashoezen, bankstelhoezen, caravan kussens, caravan overtrekhoes, tafelkleden, koksbuizen, losse tapijten, vloerkleden, lopers, inloopmatten. Wij hebben 2 mogelijkheden om te wassen namelijk chemisch of nat reinigen, niet alles kan chemisch gereinigd worden. Daarvoor hebben wij het nat reinigen in specialie machines en op milieuvriendelijk. Het halen en brengen in Regio Amsterdam, Zaanstad, Alkmaar, Beverwijk, Purmerend, Haarlem eo is gratis (*vraag naar de voorwaarden)

interieur schoonmaak

Auto, bus en vliegtuig

Door intensief gebruik van uw voertuig zal uw interieur veel moeten verdragen. Zo kan het gebeuren dat er door verontreiniging het snel achteruit gaat met het uiterlijk en de waarde van uw voertuig. Waar middelen voor reguliere schoonmaak geen oplossing bieden, hebben wij professionele apparaten die verder gaan. Na de behandeling van uw interieur zullen bestuurders, personeel en passagiers van uw voertuig verzekerd zijn van een gezonde en representatieve omgeving.

App ons!