Bioscoopstoelen reinigen

  • STOELEN REINIGEN

    Bioscopen
    Schoonmaak

    Het gevecht tegen bacteriën en virussen is voor ons lichaam dagelijkse kost, in een bioscoop of theater zitten de meeste bacterieen op de stoelen en in de lucht. Daarom moet het reinigen van bioscoopstoelen, theaterstoelen professioneel en met regelmaat gebeuren. Maar ook in een schouwburg, kerk, auditorium zijn vervuilde stoelen aanwezig, ook hierbij reinigen wij de stoelen dmv dieptereiniging.

Bioscoop Stoelen Reinigen

Bioscoopstoelen reinigen wij ook sinds onze start in 2002 volledig succesvol. Bioscoopstoelen en vast tapijt in de bioscoop zijn de meest vervuilde objecten in een bioscoopzaal. Ze worden namelijk niet wekelijks gereinigd waardoor ze er vuil bij komen te staan, bacterieen en huisstofmijt, virussen hopen zich op in de meubelstof.

Virussen en Bacteriën

Het gevecht tegen virussen en bacterieen is een dagelijkse kost voor ons lichaam, in een bioscoopzaal zitten de meeste bacterieen en virussen. Daarom dient het reinigen van bioscoopstoelen professioneel en met regelmaat uitgevoerd te worden, abt cleaning kan u hierbij helpen. Wij zijn een flexibel en professioneel bedrijf.

Bioscoop Reiniging

Bioscoopstoelen reinigen? ABT Cleaning kan de bioscoopstoelen voor zeker 98% ontzien van vlekken en kringen, veel aandacht besteden wij hieraan. Hierdoor komt de bioscoopzaal er weer stralend schoon, hygienisch en fris bij te staan. Door de dieptereiniging komt ook de kleur weer mooi tot zijn recht en voorzien van een impregneer laag.

Bioscoopstoelen zijn uitstekend te reinigen en impregneren! ABT hanteert sinds onze start een diepreinigings methode welke ook nog eens 100% milieuvriendelijk is en de bioscoopstoelen zijn dezelfde avond mits s'morgens gereinigd weer te gebruiken. Wij danken mee met U en uw klanten. U kunt ervoor kiezen om de bioscoopstoelen water vuilafstotend te laten impregneren en brandvertragend. Vraag naar de mogelijkheden en vraag nu een offerte bij ons aan.

impregneren-meubeks-bankstel-meubelreiniging-impregneren-bank-stoel
bureau stoelen reinigen
theaterzaal desinfectie
bankstel reinigen
App ons!