Theaterstoelen reinigen

  • STOELEN REINIGEN

    Bioscopen
    Schoonmaak

    Het gevecht tegen bacteriën en virussen is voor ons lichaam dagelijkse kost, in een bioscoop of theater zitten de meeste bacterieen op de stoelen en in de lucht. Daarom moet het reinigen van bioscoopstoelen, theaterstoelen professioneel en met regelmaat gebeuren. Maar ook in een schouwburg, kerk, auditorium zijn vervuilde stoelen aanwezig, ook hierbij reinigen wij de stoelen dmv dieptereiniging.

Theaterstoelen reinigen, desinfecteren en impregneren. Theaterstoelen zijn de meest vervuilde stoelen in een theaterzaal, Ze worden namelijk niet wekelijks dieptegereinigd en gedesinfecteerd waardoor bacterieen, huisstofmijt, virussen zich ophopen in de meubelstof.

In theaterstoelen zitten dan ook de meeste bacterieen en deze zijn voor ons lichaam een gevecht en daardoor een dagelijkse kost. Theaterstoelen reinigen wij door middel van een dieptereiniging hierdoor worden alle bacterieen en virussen van diepte uit verwijderd.

Theaterstoelen maken wij tijdens het reinigen voor zeker 98% vlekvrij, hygienisch schoon en door middel van 100% milieuvriendelijke diepte reinigings techniek waar we standaard veel mee doen is desinfectie van theaterstoelen en de theaterstoelen voorzien van een water vuilafstotende impregneer beschermlaag.

Theaterstoelen reinigen is dfe beste oplossing en manier om de stoelen te reinigen. Tijdens het diepte reinigen wordt er een reinigings met desinfectie middel op gespoten er wordt bij geboend en tegelijkertijd opgezogen. Het resultaat is supermooi na deze behandeling en ook komt de kleur weer mooi tot zijn recht tijdens deze behandeling.

theaterstoelen reinigen
https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/04/pexels-photo-62461-300x200.jpeg
theaterzaal stoelen reiniging
theaterzaal desinfectie
App ons!