Particulier

 • Welkom bij ABT Cleaning

  Meubelreiniging Met 100% Milieuvriendelijke Middelen
  particulier en zakelijk

  Meubelreiniging Semidroge Dieptereiniging Op Locatie, Matrasreiniging en Tapijtreiniging

 • Stoffen Meubelreiniging Thuis of op de zaak!

  Vlekken in uw stoffen en leder zitmeubels, nare geurtjes, kattenurine, vlekken en kringen?

  Landelijke Dekking en Geen Voorrijkosten!

 • Kantoor, hotel, bioscoop, theater, overheidsinstelling

  Matrasreiniging, tapijtreiniging
  reiniging, desinfectie

  Matrasreiniging, matras desinfectie, boxspring reinigen, matras en matras topper!

 • katten urine in uw bank, hondenurine meubelreiniging

  Ontgeuren van kattenurine in uw stoffen meubels, desinfectie en impregneren
  100% verwijdering kattenurine

  Kattenurine in uw bank, bankstel, zithoek, matras, boxspring, matrastopper. Wij dieptereinigen stoffen zitmeubels en verwijderen katten urine voor de volle 100%.

 • Bureaustoelen reinigen, vergaderstoelen, bioscoop en theaterstoelen

  Stoelen weer als nieuw!

Particuliere dienstverlening

ABT Cleaning is sinds zijn start in 2002 een betrouwbaar partner voor particulieren door heel Nederland. U kunt hierbij denken aan het reinigen van uw bankstel, bank, zithoek, eetstoelen, stoelen, fauteuils maar ook voor matras reiniging, boxspring ombouw, hoofdbord, vloerkleed, gestoffeerde trap en tapijtreiniging. ABT Cleaning biedt aan particulieren professionele en milieuvriendelijke reinigingsdiensten: reguliere schoonmaak, algemene schoonmaak, vlek verwijdering, huisstofmijt behandeling, lucht- en bekledingsstoffen desinfectie en geur bestrijding. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in kattenurine en kattengeur verwijdering uit stoffen en leder zitmeubels.

bank-schoonmaken

Bankstel reinigen

Een Bankstel reinigen is geen makkelijke taak, als u verkeerde middelen gebruikt en het verkeerd uitvoert dient u alsnog een meubelreiniging bedrijf in te schakelen voor het reinigen van uw bankstel. U maakt het vele malen erger met vlekken en kringen, een bankstel reinigen doen wij dagelijks en professioneel. Nadat wij een bankstel hebben gereinigd kan deze voorzien worden van een extra impregneer laag bovenop de normale impregneer laag. Schakelt u ons in voor het reinigen van uw bankstel professioneel en bij u aan huis.

matrasreiniging

Matras reiniging

Matras reiniging is niet even gedaan, bij het laten reinigen van uw matras verwijderen wij vakkundig huisstofmijt, bacteriën, huidvetten, huidschilfers, kringen waar mogelijk, urine, meeste vlekken, nare luchtjes, geurtjes maar ook katten urine en overgeefsel. Wij gebruiken 100% milieuvriendelijke, natuurlijke, biologische afbreekbare producten. Het laten reinigen van uw matras gebeurt bij u op locatie professioneel aan huis door onze matras reinigers. Bij matras reiniging gebruiken wij geen chemicaliën maar 100% milieuvriendelijke middelen.

meubelreiniging-bankstelreiniging-zithoekreiniging-tapijtreiniging-matrasreiniging

Eetstoelen reinigen

Eetstoelen reinigen door een van onze meubelreinigers. Laat uw eetstoelen reinigen in plaats van nieuwe aan te schaffen, de meeste stoelen zijn van stoffen bekleding, alcantara, katoen, viscose en leder. Eetkamerstoelen worden na verloop van tijd vies. Huidvetten, eet en drink vlekken, bacteriën, huisstofmijt, kattenurine. Eetstoelen zijn altijd goed te reinigen. Wij reinigen uw eetstoelen en maken deze weer als nieuw. Ook voor eetstoelen reinigen geldt dat wij altijd voor het maximale cosmetische effect gaan en er als nieuw bij komen te staan.

meubelreiniging-bankstelreiniging-zithoekreiniging-tapijtreiniging-matrasreiniging

Dieptereiniging

ABT Cleaning is sinds onze start in 2002 een betrouwbaar partner voor particulieren door heel Nederland. U kunt hierbij denken aan dieptereiniging van uw bankstel, bank, zithoek, eetstoelen, stoelen, fauteuils maar ook voor matras reiniging, boxspring ombouw, hoofdbord, vloerkleed, gestoffeerde trap en tapijtreiniging. ABT Cleaning biedt aan particulieren professionele en milieuvriendelijke reinigingsdiensten: reguliere schoonmaak, algemene schoonmaak, vlek verwijdering, huisstofmijt behandeling, lucht- en bekledingsstoffen desinfectie en geur bestrijding. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in kastenurine en kastengeur verwijdering uit stoffen en leder zitmeubels.

huisstofmijt-verwijderen-particulieren-meubelreiniging-bank-bankstelreiniging

Huisstofmijt

Uw bank reinigen en het verwijderen van huisstofmijt gebeurt bij abt Cleaning door middel van een dieptereiniging en semidrogef dieptereiniging methode. Alleen het stofzuigen van uw bankstel is niet voldoende en huisstofmijt blijft in de meubelstof zitten. Daarom is het belangrijk het reinigen van uw bankstel door een professional uit te laten voeren. Wij verwijderen huisstofmijt uit uw bankstel voor zeker 99,9% en u zult dit ook merken doordat uw klachten verdwijnen of zwaar verlichten. Sinds onze start in 2002 hebben zijn wij hierin gespecialiseerd en met een vakkundig en professioneel resultaat. Het verwijderen van virussen is ook een onderdeel hiervan en desinfectie van meubelstof, matrassen en tapijt.

tapijtreiniging-particulier

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging bij particulieren thuis doen wij dagelijks, voor het laten reinigen van uw tapijt, vaste vloerbedekking, tapijttegels, gestoffeerde trap of vloerkleed gebruiken wij een 100% biologische kruidenshampoo en geen chemicaliën.  Na verloop van tijd begint uw tapijt of vloerkleed muf te ruiken of te stinken, heeft u huisdieren? Ook hier weten wij raad mee, tapijtreiniging is belangrijk voor een fris en schone leefklimaat binnen. Ook kunt u uw vloerkleed laten reinigen bij ABT Cleaning tapijtreiniging op locatie bij u aan huis of bij ons in de tapijtwasserij. Wij beschikken over de beste en modernste machines om uw tapijt en vloerkleed een tweede leven te geven. Na een tapijtreiniging ruikt het weer lekker fris!

bankstel-reinigen

Hoe reinigen wij?

Bankstel reinigen hoe gebeurt dat? Nadat er een offerte is aangevraagd via onze contact pagina of telefoon en akkoord is komen wij op afspraak uw bank reinigen. Hiervoor gebruiken wij moderne apparatuur zodat het reinigen van uw bankstel professioneel wordt uitgevoerd. Bij een semidroge  dieptereiniging methode wordt er vloeistof onder hoge druk op de meubelstof gespoten, tegelijkertijd geboend met een veilige zachte borstel en weer opgezogen, doorgespoeld totdat er geen water meer uit de meubelstof komt. Na afloop wordt de meubelstof voor zeker 97% droog gezogen en door minimaal gebruik van vloeistof is de meubelstof van de bank in ca. 3,5 uur droog. Vlekken op uw bank verwijderen wij in de meeste gevallen voor zeker 98% en meestal lukt de volle 100% ook. Tijdens het reinigen van een bank gaan onze medewerkers altijd voor het maximale cosmetische effect. Ook pakken wij bij het reinigen van een bank ook kringen aan, huidvetten, huidschilfers, bacteriën, vetten, nare luchtjes, geurtjes, kattenurine en huisstofmijt grondig aan. Bij het reinigen van een bank zullen mensen met allergieën veel minder of zelfs geen last meer hiervan ondervinden.

meubelreiniging-2

Hoe reinigen wij een matras?

Matras reinigen is een belangrijk onderdeel en zeker een aanrader om uw matras 1 tot 2 keer per jaar te laten reinigen. Naast het reinigen van uw matras is het reinigen van uw matras topper, betonbouw en hoofdbord van uw boxspring een belangrijk onderdeel. Uw bed en matras is een broeikas voor bacteriën en huisstofmijt, elke mens zweet s'nachts. Na verloop van tijd begint uw matras nare luchtjes en geurtjes te vertonen, ondanks het wekelijks verschonen van het matras en dekbed. Bij het reinigen van een matras wordt er onder hoge druk vloeistof op het matras gespoten erbij geboend en tegelijkertijd opgezogen. Het resultaat is na afloop een mooi schoon, hygiënisch en fris lekker ruikend matras. Voor het reinigen van uw complete bed met matras bent u bij ABT Cleaning aan het juiste adres. Tevens duurt het drogen van uw matras of topmatras circa 3,5 uur en kan het matras mits het in de ochtend is gereinigd s'avonds weer in gebruik genomen worden. Wij besteden ook extra aandacht aan vlekken en kringen in het matras, echter is het zo dat hardnekkige vlekken er niet uit te krijgen zijn. Onze gecertificeerde matras reinigers reinigen dagelijks matrassen door heel Nederland.

gestoffeerde-trap-reinigen-schoonmaken

Hoe reinigen wij tapijt?

Tapijtreiniging doen onze tapijtreinigers dagelijks, bij tapijtreiniging kunt u denken aan het reinigen van alle soorten tapijt zoals hoogpolig tapijt, laagpolio tapijt, hoogpolig saxony tapijt, hoog laag tapijt, tapijt met tussenpool, tapijt met tussenpool structuur, tapijt met gesneden pool. Wij voeren tapijtreiniging werkzaamheden professioneel en semi droog uit, dit zorgt voor het snelle drogen van het tapijt na de reiniging. Ook is het belangrijk dat bij tapijtreiniging het tapijt wordt voorzien van een hoog kwalitatieve impregneer laag. De laag zorgt ervoor dat het tapijt of vaste vloerbedekking gemakkelijk onderhouden en bijgehouden kan worden. Tapijtreiniging past ABT Cleaning ook toe op vloerkleden zoals hoogpolig vloerkleed, laagpolio vloerkleed, klassieke vloerkleden, vlakgeweien, tussenpool vloerkleed, natuurtapijt, viscose vloerkleed, patchwork, berbers, kelims. Bij tapijtreiniging op locatie wordt er onder hoge druk vloeistof op gespoten en tegelijkertijd opgezogen en goed doorgespoeld totdat er geen vuil water meer uit vandaan komt. Na ca. 3,5 uur is het tapijt of vloerkleed droog en tevens per direct beloopbaar op sloffen. Ook kunnen wij uw vloerkleed halen en brengen!

App ons!