Matrasreiniging

Matrasreiniging

Matrasreiniging, de speciale werkwijze van abt matrasreiniging. Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk dieptereinigen van matrassen op de door u opgegeven locatie, onze medewerkers komen bij u langs en gebruiken wij geen chemische middelen. Door middel van onze dieptereiniging verwijderen wij huisstofmijt , huidschilfers, huidvetten, urine, nare luchtjes en geurtjes.

Bij een matrasreiniging dieptereinigen wij het matras compleet, desinfecteren het en het matras wordt voorzien van een impregneer laag. Het gebruik van een UV-C behandeling zorgt er ook voor dat de schimmels, bacterieen en huisstofmijt volledig worden gedood. Naast het diepte reinigen van matrassen verwijderen wij ook vlekken en kringen uit matrassen, vraag naar de mogelijkheden.

Matrasreiniging onder hoge druk wordt en reinigingsvloeistof in het matras gespoten en onder hoge druk en zuigkracht los gezogen. Na het reinigen van uw matras is uw matras weer 100% hygienisch, schoon en fris en kunt u er heerlijk op slapen. ABT Matrasreiniging adviseert om jaarlijks alle matrassen thuis te reinigen, u en uw gezin slapen er tenslotte op.

Wat zeggen onze klanten!

Matrasreiniging thuis

"Onze matrassen zien er weer als nieuw uit, abt matrasreiniging is bij ons langsgeweest. Wij zullen ze aanbevelen! Bedankt heren"

Frank ten Broek
Frank ten Broek Matrasreiniging Amsterdam

"Onze boxspring begon muf te ruiken en was echt toe aan reinigen. Alles weer schoon, tot volgend jaar wij bellen jullie weer!"

Jacqueline Bowman
Jacqueline Bowman Matras reinigen Naarden

"Wat een prachtig resultaat heeft dit bedrijf geleverd, al onze matrassen zijn diepgereinigd en gedesinfecteerd ruiken weer lekker fris."

Lisa Schuurman
Lisa Schuurman Matras schoonmaken Haarlem

Wij reinigen dagelijks matrassen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Volendam, Monnickendam, Watergang, Broek in Waterland, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Zandvoort, Haarlem, Schiphol, Heemstede, Badhovedorp, Hoofddorp, Leiden maar ook matrasreiniging in regio Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Oss, s'Hertogenbosch, Schiedam, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Leiden eigenlijk reinigen wij matrassen door heel Nederland.

MATRAS DIEPTEREINIGING, REINIGEN, DESINFECTEREN EN IMPREGNEREN

ABT Matrasreiniging maakt uw matras, bedombouw, boxspring weer als nieuw!

Heeft u last van allergieen? Loopneus, jeuk? Heeft u er wel eens aan gedacht om uw matras en bedtopper te laten reinigen?

Na onze matrasreiniging zult u ervaren dat u er minder tot zelfs geen last meer van heeft! ervaar het zelf.

huishoudelijkehulpamsterdam
error: !!Copyright ABT Cleaning!!