Matrasreiniging

Matrasreiniging

Matrasreiniging. Wij slapen graag elke nacht op ons matras daarom is het ook belangrijk om te slapen op een schoon en fris matras. Matrasreiniging voeren wij op locatie aan huis uit. Wekelijks verschoont u het beddengoed en het matras wordt daarbij vergeten en overgeslagen. Ieder mens transpireert en verliest vocht tijdens het slapen. Er ontstaan vlekken en kringen, bacterieen, huidvetten, huidschilfers, urine en huisstofmijt hopen zich op in het matras.

matrasreiniging

Stofzuigen

Het is belangrijk om je matras wekelijks te stofzuigen, hiermee pak je de basisreiniging aan waarbij u stof van het matras verwijderd. Echter de huisstofmijt en overige vuil wordt hiermee niet van dieptepunt het matras verwijderd. Bij Matrasreiniging is de enigste oplossing waarbij onze matrasreinigers het matras, betonbouw, boxspring, hoofdbord en boxspring compleet reinigen. Wij informeren u graag meer over matrasreiniging..

matrasreiniging-abt-cleaning

Vlekken Kringen

Met matrasreiniging pakken we ook Vlekken en kringen aan, een matrasis meestal goed te reinigen, echter hardnekkige vlekken verwijderen wordt vaak lastig. Urine en bloed in uw matras en boxspring zijn het meest die door je matras heen lekken. ABT Cleaning voert vakkundig matrasreiniging uit, u kunt er vanuit gaan dat na onze matrasreiniging uw boxspring en matrassen of topdekmatras er mooi, schoon, hygiënisch en fris bij zal komen te staan. Snelle en uitstekende service.

matras-reiniging

Matrasreiniging, hoe?

Matrasreiniging: Tijdens een matrasreiniging wordt er op en in het matras, topdekmatras of boxspring ombouw vloeistof onder hoge druk erin gespoten en tegelijkertijd omhoog gezogen. Bij een matrasreiniging spoelen wij net zolang door totdat er geen vuil meer uit vandaan komt. Doordat wij bij een matrasreiniging minimaal aan vloeistof en water gebruiken "semi droog dieptereinigen" is het matras in ca. 2,5 uur droog. Maak gelijk een afspraak bij u thuis.

matrasreiniging-matrasreiniger-abt-cleaning

Hoe snel kunnen wij?

Voor een matrasreiniging bij u thuis kunnen wij de werkzaamheden meestal de volgende werkdag uitvoeren. Ons team meubel en matrasreinigers zitten met 10 man verdeeld door het gehele land.

matrasreiniging

Kattenurine

Matrasreiniging: Ongelukje op uw matras of topdekmatras, door middel van professionele matrasreiniging verwijderen wij kots, kattenurine, hondenurine, urine, nare luchtjes, geurtjes.

matrasreiniging-amsterdam

Huisstofmijt

Bij het laten reinigen van uw matras door middel van onze matrasreinigings techniek pakken wij huisstof en huisstofmijt van dieptepuit aan. Hierbij verwijderen wij voor 100% huisstofmijt en vuil.

matrasreiniging-1

Droogtijd

Matrasreiniging: Bij een semidroge dieptereiniging matrasreiniging gebruiken wij een geringe hoeveelheid aan vloeistof. Hierdoor zijn uw matrassen en boxspring in ca. 2,5 uur weer droog.

matrassen-reiniging

Laat uw matras reinigen door onze matras reinigers!

Wij bieden hoge kwaliteit matrasreiniging!

met 100% milieuvriendelijke middelen.
matrasreiniging

Wat zeggen onze klanten!

Matrasreiniging thuis

"Onze matrassen zien er weer als nieuw uit, abt matrasreiniging is bij ons langsgeweest. Wij zullen ze aanbevelen! Bedankt heren"

Frank ten Broek
Frank ten Broek Matrasreiniging Amsterdam

"Onze boxspring begon muf te ruiken en was echt toe aan reinigen. Alles weer schoon, tot volgend jaar wij bellen jullie weer!"

Jacqueline Bowman
Jacqueline Bowman Matras reinigen Naarden

"Wat een prachtig resultaat heeft dit bedrijf geleverd, al onze matrassen zijn diepgereinigd en gedesinfecteerd ruiken weer lekker fris."

Lisa Schuurman
Lisa Schuurman Matras schoonmaken Haarlem

Wij reinigen dagelijks matrassen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Volendam, Monnickendam, Watergang, Broek in Waterland, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Zandvoort, Haarlem, Schiphol, Heemstede, Badhovedorp, Hoofddorp, Leiden maar ook matrasreiniging in regio Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Oss, s'Hertogenbosch, Schiedam, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Leiden eigenlijk reinigen wij matrassen door heel Nederland.

MATRAS DIEPTEREINIGING, REINIGEN, DESINFECTEREN EN IMPREGNEREN

ABT Matrasreiniging maakt uw matras, bedombouw, boxspring weer als nieuw!

Heeft u last van allergieen? Loopneus, jeuk? Heeft u er wel eens aan gedacht om uw matras en bedtopper te laten reinigen?

Na onze matrasreiniging zult u ervaren dat u er minder tot zelfs geen last meer van heeft! ervaar het zelf.

//www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png
App ons!