Matrasreiniging

Matras Reinigen

Wij slapen graag elke nacht op ons matras daarom is het belangrijk om te gaan slapen op een schoon en fris matras. Wekelijks verschoon je het beddengoed en het matras wordt daarbij vergeten en overgeslagen. Ieder mens transpireert en verliest vocht tijdens het slapen. Er ontstaan vlekken en kringen, bacterieen, huidvetten, huidschilfers, urine en huisstofmijt hopen zich op in het matras.

Matras Stofzuigen

Het is belangrijk om je matras wekelijks te stofzuigen, hiermee pak je de basisreiniging aan. Hiermee verwijder je stof van het matras, echter de huisstofmijt en overige vuil wordt hiermee niet van dieptepunt het matras verwijderd. Onze matras reinigers reinigen dagelijks matrassen, desinfecteren en impregneren hierbij ook gelijk. Wij informeren u graag hierover.

Vlekken In Matras

Vlekken en kringen in een matras zijn meestal goed te reinigen, echter hardnekkige vlekken verwijderen wordt vaak erg lastig. Urine en bloed zijn twee substanties welke het meest door je matras heen lekken, hoe eerder u erbij bent met de vlekken in uw matras hoe beter. U kunt er vanuit gaan dat na de reiniging van uw matras of top dekmatras deze er mooi, schoon, hygiënisch en fris bij zal komen te staan.

Hoe Reinigen Wij?

Tijdens het laten reinigen van uw matras, topdek matras of boxspring ombouw wordt er vloeistof onder hoge druk erin gespoten en tegelijkertijd omhoog gezogen. Wij spoelen net zolang door totdat er geen vuil meer uit het matras komt. Doordat wij minimaal aan vloeistof en water gebruiken "semi droog reinigen" is het matras in ca. 2,5 uur droog. Het resultaat is een prachtig schoon boxspring bed en matrassen.

Laat uw matras reinigen door onze matras reinigers!

Wij bieden hoge kwaliteit matrasreiniging!

met 100% milieuvriendelijke middelen.
matrasreiniging

Wat zeggen onze klanten!

Matrasreiniging thuis

"Onze matrassen zien er weer als nieuw uit, abt matrasreiniging is bij ons langsgeweest. Wij zullen ze aanbevelen! Bedankt heren"

Frank ten Broek
Frank ten Broek Matrasreiniging Amsterdam

"Onze boxspring begon muf te ruiken en was echt toe aan reinigen. Alles weer schoon, tot volgend jaar wij bellen jullie weer!"

Jacqueline Bowman
Jacqueline Bowman Matras reinigen Naarden

"Wat een prachtig resultaat heeft dit bedrijf geleverd, al onze matrassen zijn diepgereinigd en gedesinfecteerd ruiken weer lekker fris."

Lisa Schuurman
Lisa Schuurman Matras schoonmaken Haarlem

Wij reinigen dagelijks matrassen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard, Volendam, Monnickendam, Watergang, Broek in Waterland, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Zandvoort, Haarlem, Schiphol, Heemstede, Badhovedorp, Hoofddorp, Leiden maar ook matrasreiniging in regio Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Oss, s'Hertogenbosch, Schiedam, Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Leiden eigenlijk reinigen wij matrassen door heel Nederland.

MATRAS DIEPTEREINIGING, REINIGEN, DESINFECTEREN EN IMPREGNEREN

ABT Matrasreiniging maakt uw matras, bedombouw, boxspring weer als nieuw!

Heeft u last van allergieen? Loopneus, jeuk? Heeft u er wel eens aan gedacht om uw matras en bedtopper te laten reinigen?

Na onze matrasreiniging zult u ervaren dat u er minder tot zelfs geen last meer van heeft! ervaar het zelf.

//www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2011/05/home-page-bg-3.png
error: !!Copyright ABT Cleaning!!
App ons!