Hotel schoonmaak

 • hotel lobby

  Banken, stoelen, tapijt
  reinigen & desinfectie

  Hotel lobby.. vlekken in zitmeubels, tapijt, eetstoelen, banken, gordijnen reinigen

 • congres stoelen

  Congresstoelen, tapijten
  reiniging, desinfectie

  Vlekken en kringen in stoelen, kauwgum, bacterieen, huidvetten, huidschilfers, nare luchtjes, ontgeuren!

 • hotel schoonmaak

  Matrassen, stoelen, tapijten en gordijnen
  reiniging, desinfectie

  Hotel boxspring dieptereiniging, ombouw reinigen, matrasreiniging, landelijke dekking!

Reiniging in hotels

De representatieve uitstraling van ontvangsthal, schone kamers en hygiënische toiletten zijn de visitekaartjes van elke bedrijf. ABT-cleaning biedt aan hotels professionele en milieuvriendelijke reinigingsdiensten: reguliere schoonmaak, vlekkenverwijdering, huisstofmijt behandeling, lucht- en bekledingsstoffen desinfectie, boxspring dieptereiniging en geur bestrijding. Wij werken zowel op project basis als met op maat gemaakte programma voor periodieke reiniging. Hiermee kunt u langdurig en voordelig profiteren van onze diensten.

Huisstofmijt en insecten verwijdering
99%
Bacterieën en Virussen verwijdering
99%
Mold A, luizen, alergeen verwijdering
99%

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt een matras dieptereiniging?

Een matras dieptereiniging duurt circa 25 min. voor een eenpersoons matras en 2 persoons matras circa 45 min. Door deze matras reiniging worden micro-organismen, huismijt, bacterieen, huidvetten, schilfers, nare geurtjes, urine van diepteuit verwijderd en het matras komt er hygienisch bij te staan. Naast matras dieptereiniging besteden wij veel aandacht aan matras desinfectie d.m.v. uvc behandeling (hieronder leest u daar meer over)

Welk micro-organismen elimineert UV-C licht?

UV-C licht elimineert huisstofmijten, bed bugs, virussen, bacteriën, en vermindert allergieën.

Welke uitwerking heeft UVC op micro-organismen?

De UV radiatiebundel van het zonlicht is verdeeld in een A, B en C bereik. Het spectrum van UV-C frequenties wordt in de natuur weerkaatst door de atmosfeer en zodanig niet of nauwelijks naar de oppervlakte van de Aarde gestuurd. Ondanks miljoenen jaren van de evolutie hebben micro-organismen hier geen weerstand voor opgebouwd. De energie van UV-C lampen dringen zelfs door tot het DNA van het levende organisme. Daarmee wordt een verwoestende en permanente schade aangebracht aan de biologische structuur. Dit voorkomt verdere vermenigvuldiging van virussen en bacteriën.

Waar wordt desinfectie toegepast?

De desinfectie wordt uitgevoerd door onze specialisten geeft het beste resultaat op solide en niet poreuze oppervlaktes. Wij kunnen in vrijwel alle ruimtes komen waar uw hygiëne naar een hogere niveau moet worden gebracht. Hierbij kunt u denken aan: auto interieur, touringcars, ziekenhuizen, slaap- en woonkamers, hotelkamers en kantoren. Het behandelen tegen micro-organismen kan worden uitgevoerd op bedden, vloerbedekking, kledingstukken, toiletten, apparatuur en instrumentaria.

Matrasreiniging

Matras dieptereiniging

Als u een matras neemt van 5 jaar oud dan heeft deze ca. 1,5 miljoen huisstofmijten, en bevat het huidschilfers, stof, bacterieen, schimmels, virussen. De uitwerpselen van een matras bevatten de alergene stof buanine en is extreem hoog! Huisstofmijten schijden tijdens hun leven in een matras 220 keer zijn eigen lichaamsgewicht af. Wij reinigen sinds 2002 matrassen d.m.v. dieptereiniging en desinfectie en impregneren.

stoelen reiniging

Bacteriën en virussen

Het gevecht tegen bacteriën en virussen is voor ons lichaam dagelijkse kost. Er zijn tijden wanneer wij ons lichaam beter kunnen beschermen tegen de blootstelling aan micro-organismen. Wij gebruiken een technologie die gecertificeerd is voor de bestrijding tegen virussen (type H1N1), bacteriën (type MRSA), allergenen , huisstofmijt en huisinsecten. ABT Cleaning is sinds 2002 hierin gespecialiseerd.

Hotel lobby schoonmaak

Tapijt reiniging

Een vloerbedekking (vast tapijt) kleed, loper is mooi en sfeervol, maar in de loop der jaren wordt het vies en smoezelig. Alleen stofzuigen wekelijks helpt niet hiermee krijgt je niet al het zand en vuil eruit. Wij reinigen vloerbedekking en tapijt machinaal het is mede een dieptereiniging en hiermee wordt al het vuil voor 98% verwijderd en huismijt ook komt de kleur weer mooi tot zijn recht. Onderhoud is tot slot behoud.

App ons!