Stoelen reinigen

Uw eetstoelen weer als nieuw!

Stoelen reinigen

Stoelen reinigen is noodzakelijk na verloop van tijd, eetstoelen worden vies door het dagelijks gebruik. Er ontstaan vlekken en kringen doordat er op gegeten en gedronken wordt, in het begin is dit goed te verwijderen met een vorige doek. Na verloop van tijd hoopt huidvet zich op in de meubelstof en wordt het een laag met huidvetten. Zowel op het werk als thuis maken we veelvuldig gebruik van stoelen. ABT Cleaning heeft een landelijke dekking en rekenen wij geen voorrijkosten.

Bel ons voor een offerte of afspraak en geniet nog deze week van mooie schone stoelen!

eetstoelen-reinigen-1

Stoffen stoelen reinigen

U kunt bij ABT Cleaning terecht voor het reinigen van stoffen en leder stoelen, hierbij moet u denken aan een dieptereiniging van een stoffen stoel. ABT Cleaning hanteert een semidrogef dieptereiniging methode waarbij vloeistof onder hoge druk in de meubelstof wordt gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Ook worden de stoelen voorzien van een hoog kwalitatieve impregneerlaag welke water en vuilafstotend werkt en ervoor zorgt wanneer er iets gemorst wordt het gemakkelijk verwijderen kan worden met een vorige doek. Onze gecertificeerde meubelreinigers zijn klantvriendelijk en doen hun werk met plezier en leveren hun werk vakkundig en tot in de puntjes af.

stoelen-reinigen-3

Leder stoelen reinigen

Ook kunt u bij ABT Cleaning terecht voor het laten reinigen van uw leder stoelen zoals eetstoel, eetkamerstoel, fauteuil, kantoor en bureaustoelen. Hierbij gebruiken wij dezelfde 100% milieuvriendelijke dieptereiniging methode waarbij alle hardnekkige vuil ook weer van dieptepunt de poriën aangepakt en verwijderd wordt. Wij gebruiken geen gevaarlijke middelen zoals de meeste meubelreiniging bedrijven hierdoor kan het geen kwaad voor de mens, baby, dier en het milieu. Onze middelen zijn biologisch afbreekbaar, wel zo vriendelijk omdat stoffen en leder zitmeubels zich in de woonkamer of bedrijf bevinden waar mensen leven en of werken.

stoelen-reinigen-3

Stoelen impregneren

Stoelen impregneren wij met een hoog kwalitatief impregneermiddel welke water en vuil afstotend werkt. Het zorgt ervoor dat stoelen minder zo snel vies worden en als er iets gemorst wordt kunt u het gemakkelijk verwijderen met een vochtige doek. Zo blijven uw stoelen veel langer mooi en geniet u van mooie, schone en frisse stoelen, bank en autobekleding.

Bescherm uw bank, stoelbekleding of autobekleding met hoog kwalitatief impregneermiddel.

stoelen-impregneren

Stoelen desinfecteren

Onze medewerkers desinfecteren en ontgeuren stoelen standaard tijdens het reinigen, na de behandeling ruiken de stoelen weer lekker fris en zijn ze weer mooi schoon. Het reinigen van stoelen doen wij door middel van een semi droge dieptereiniging methode waarbij er minimale hoeveelheid aan vloeistof wordt gebruikt en de meubelstof in ca. 2,5 uur droog is.

Wij hebben een landelijke dekking en rekenen geen voorrijkosten.

stoelen-reinigen-1

Autostoelen reinigen

BIJ ABT Cleaning kunt u ook terecht voor het reinigen van autostoelen en autobekleding. Hierbij wordt dezelfde semi droge dieptereiniging methode gebruikt en worden de autostoelen en autobekleding bij u voor de deur behandeld. Waarbij ook de autostoelen worden voorzien van een hoog kwalitatieve water en vuil afstotende laag. Met een landelijke dekking van 10 gecertificeerde medewerkers en flexibiliteit zorgen wij ervoor dat u deze week nog geniet van mooie, schone en frisse stoelen. Maak een afspraak bij onze telefonist(e) via 075-6151435

stoelen-reinigen-autostoelen

Onze klanten

Wat zeggen ze over ons!

"Onze eetstoelen zien er weer als nieuw uit, wij raden ABT Cleaning zeker aan."

Jesse (Amsterdam)
Jesse (Amsterdam)

"Onze bank was toe aan vervanging, na een reiniging kan hij weer jaren mee!"

Mirjam
Mirjam

"Mijn boxpsring laten reinigen en matrassen, slaapkamer ruikt weer neutraal en naar nieuw."

Bram
Bram
App ons!