Autostoelen reinigen

Autostoelen reinigen

Stoffen autostoelen reinigen

Bij het reinigen van stoffen autostoelen passen wij ook de dieptereiniging toe, hierbij diepte reinigen wij de autostoelen en autobekleding. desinfectie spreekt voor zich en impregneren wij de autostoelen. In een auto brengt een gemiddels persoon ca. 2 uur per dag door! Laat daarom uw autointerieur grondig door ons reinigen. Het resultaat is een mooi, fris auto interieur.

stoffen autostoelen reinigen

Autobekleding reinigen

Onder hoge druk wordt en een reinigings en desinfectie vloeistof samen met een impregneermiddel in en op de autostoelen gespoten. Door deze combinatie vloeistof wordt het vuil naar buiten gedrukt en opgezogen. Waar wij veel aandacht aan besteden zijn, vlekken in autostoelen, kringen, nare luchtjes, verf, kauwgum en kringen in autobekleding

autostoelen-reinigen

Autostoelen impregneren

Naast het reinigen van autostoelen impregneren wij autostoelen, de water vuil afstotende beschermlaag zorgt ervoor dat de autostoelen worden voorzien van een impregneer laag. De impregneer laag zorgt ervoor dat als er wat gemorst wordt u het gemakkelijk kunt wegvegen met een vochtige doek. En uw autostoelen blijven langer schoon na het diepte reinigen.

autobekleding reinigen

Wat zeggen onze klanten!

"Autostoelen laten schoonmaken in Amsterdam. Super snelle service, kwalitatief uitgevoerd en betaalbaar. Bedankt."

Vanessa uit Amsterdam

"Onze autostoelen zijn afgelopen week door abt behandeld, de stoelen waren toe aan een dieptereiniging, al met al zeer tevreden en we bellen jullie weer!"

Familie Bijlsma uit Leiden

"Wij zijn superblij met ons schone autointerieur, jullie hebben er weer een klant bij."

Adrie Jansen
App ons!