Bank schoonmaken

Bank schoonmaken

bank schoonmaken
Bank schoonmaken

Het schoonmaken van een bank is ons dagelijkse werk. Daarbij dieptereinigen, desinfecteren, impregneren onze 10 gekwalificeerde bank reinigers stoffen banken. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij maken dagelijks banken schoon zoals een bankstel, zithoek, zitbank en maken deze weer als nieuw. De droogtijd is ca. 2,5 uur en de bank kan weer in gebruik worden genomen. Na het schoonmaken van uw bank ziet deze er als nieuw uit.

schoonmaken bank
Schoonmaken bank

Wij hebben altijd 1 gekwalificeerde bank reiniger in uw regio beschikbaar. Het schoonmaken van een bankstel is noodzakelijk omdat de bank bekleding onder bacterieen, huidvetten, huisstofmijt, kringen, vlekken zit. Tijdens het schoonmaken van een bank komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Bij het schoonmaken van een bank gebruiken wij een 100% milieu vriendelijke methode. Laat uw bank  door ons schoonmaken.

zitbank schoonmaken
bank schoonmaken

Het schoonmaken van een bank gebeurd bij ons door middel van een dieptereiniging. Er wordt onder hoge druk vloeistof in een bank gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij maken alle soorten bank bekleding meubelstof schoon. Wij dieptereinigen, desinfecteren en impregneren een bank op locatie. Vraag via deze LINK een offerte aan.

bankstel schoonmaken
schoonmaken bank schadelijk?

Het schoonmaken van een bank is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw bank. Het zorgt ervoor dat een bank langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het schoonmaken van een bank genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten schoonmaken.

Bank schoonmaken

error: !!Copyright ABT Cleaning!!
App ons!