Bank schoonmaken

Bank schoonmaken

bank schoonmaken
Bank schoonmaken

ABT Cleaning is een professioneel en grondig schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van banken. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten, wij leggen de nadruk op schoonmakendoor middel van dieptereinigen, desinfecteren en impregneren en streven naar het leveren van hoogwaardige diensten.

schoonmaken bank
Schone bank

De noodzaak van bankreiniging vanwege bacteriën, huidvetten, huisstofmijt, kringen en vlekken is belangrijk en daarbij ruimte het weer lekker fris en schoon in de woonkamer. Wij gebruiken een 100% milieuvriendelijke methode en reinigingsmiddelen tijdens het schoonmaken van een bank en geen chemicaliën, daarbij is de bank in ca. 3,5 uur droog en kan deze weer gebruikt worden.

zitbank schoonmaken
Frisse bank

Onze dieptereiniging methode is zeer grondig en effectief, het gebruik van hoge druk om vloeistof in de bank te spuiten en tegelijkertijd op te zuigen om een soort "wasmachine effect" te creëren, is vergelijkbaar met het wassen van uw kleding. Het schoonmaken van een bank gebeurd bij abt cleaning grondig en van dieptuit de vulling. Wij maken alle soorten bankbekleding en meubel stoffen schoon, een bank schoonmaken en impregneren gebeurt op locatie bij de klant.

bankstel schoonmaken
Schadelijk?

Het schoonmaken van een bank is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw bank. Het zorgt ervoor dat een bank langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? ABT Cleaning is goed uitgerust om banken op een professionele en grondige manier schoon te maken en biedt klanten een handige oplossing om hun meubels in optimale conditie te houden. Vraag via deze link een offerte aan.

Wij maken uw bank weer als nieuw!

App ons!