Leder bankstel reinigen

Leder bankstel reinigen

leder bankstel reinigen

Leder bankstel reinigen

Het reinigen van een leder bankstel en  desinfecteren, impregneren gebeurt door een van onze 10 gekwalificeerde meubelreinigers. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij reinigen uw leder bankstel, zithoek, zitbank en maken deze weer als nieuw, de droogtijd is ca. 2,5 uur. Uw leder bankstel kan weer in gebruik worden genomen. Na het reinigen van uw leder bankstel ziet deze er niet meer smoezelig uit.

leder-bankstel-reinigen

Waarom leder reinigen?

Een leren bankstel reinigen is noodzakelijk omdat het leder gevoed moet worden. Tijdens het reinigen van een leren bankstel gaan ook de porieen open omdat het een natuurproduct is. Bij het reinigen van uw leren bankstel gebruiken wij een 100% milieuvriendelijke methode. Voordat wij beginnen met het reinigen van een leren bankstel inspecteren wij het leer. Vervolgens starten wij de juiste behandelmethode.

leren bankstel reinigen

Dieptereinigen leder

Het reinigen van een leder bankstel noemen wij dieptereiniging, er wordt onder hoge druk vloeistof in een leder bankstel gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten leder bankstellen zoals nubuc leder, kalfsleder, rundleder, alcantara, geschuurd leder, piloten leder maar ook skai leder. Een 100% veilige reinigings methode

App ons!