Design meubels reinigen

Design meubels reinigen

design bank reinigen

Design bankstel reinigen

Het reinigen van een design bankstel en vooral het desinfecteren, impregneren gebeurt door abt cleaning op locatie aan huis bij zakelijke en particuliere klanten. Wij reinigen uw design bankstel en maken deze weer als nieuw, de droogtijd is ca. 2,5 uur en uw design bankstel kan weer in gebruik worden genomen.

design bankstel reinigen

Waarom reinigen?

Een design bankstel reinigen is noodzakelijk omdat het een filtrerende werking heeft net als de overgordijnen in uw woonkamer. Bij het reinigen van uw design bankstel gebruiken wij een 100% milieuvriendelijke methode welke niet schadelijk is voor mens, dier, baby en de natuur.

meubelreiniging-3

Dieptereinigen design bankstel

Het reinigen van uw design bankstel noemen wij dieptereiniging, er wordt onder hoge druk vloeistof in uw design bankstel en meubelstof gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding.

design meubels reinigen

Schadelijk reinigen?

Het reinigen van een design bankstel is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw design bankstel. Het zorgt ervoor dat de meubelstof langer mooi blijft, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van uw bankstel genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar.

Design bankstel reinigen

App ons!