Kattenurine meubels

Kattenurine meubels verwijderen reinigen

kattenurine meubels verwijderen

Kattenurine zitmeubels

Bij kattenurine in uw bankstel en zitmeubels is het van groot belang dat dit snel en grondig gereinigd wordt dmv dieptereiniging, desinfectie en impregneren. Wij zijn gespecialiseerd in kattenurine verwijderen uit stoffen meubels maar ook uit leder zitmeubels en tapijt. Zitmeubels met kattenurine zullen na verloop van tijd muf ruiken, laat daarom uw zitmeubels ontgeuren en de kattenurine, kattenpis diep en grondig reinigen. Offerte kattenurine meubels reinigen

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/pexels-photo-96938-300x200.jpeg

Kattenurine verwijderen

Heeft uw lieve viervoeter op uw stoffen of leder meubels geurineerd? Of is de kat van uw buren uw huis binnen gedrongen en heeft deze over uw bankstel, stoelen, tapijt, gestoffeerde trap gepist. U bent bij ABT Cleaning op het juiste adres, wij verwijderen de kattenurine uit uw meubels en tapijt, matrassen, desinfecteren het goed en spoelen het goed door. Vervolgens impregneren wij de meubels, matrassen en tapijt met een hoog kwalitatief middel.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/kittens-cats-foster-playing-160755-300x200.jpeg

Kattenpis geur

Kattenpis geur ruikt men erg sterk en is moeilijk te verwijderen, u heeft het al zelf geprobeerd maar tevergeefs. Wij garanderen u dat we de kattenpis geur voor de volle 100% verwijderen, na onze behandeling ruit u gegarandeerd geen kattengeur meer en zijn uw stoffen of leder meubels, tapijt, matrassen weer als nieuw. Ook dieptereinigen wij kattenpis en urine uit autostoelen, vloermatten, autobekleding, caravankussens, jachtkussen, matrassen!

kattenpis meubels schoonmaken

Urine in matras

Kattenurine of urine in uw matras en boxspring, matrastopper, bedombouw, hoofdbord? Wij maken het dagelijks mee en dit is uitstekend door ons te reinigen. Wij verwijderen urine voor de volle 100% en succesvol. Vlekken en kringen in uw matras en matrastopper zijn goed te verwijderen, reinigen. Al 15 jaar behandelen wij matrassen, matrastoppers, boxspring en desinfecteren en impregneren dit ook. Meer informatie bel ons op Tel 075 615 1435

Door onze semidroge dieptereinigings en desinfectie methode verwijderen wij kattenpis, kattenurine en kattengeur uit stoffen en leder zitmeubels zoals een bankstel, zithoek, hoekbank, loungebank, U bank, slaapbank, loveseat, fauteuils, eetkamerstoelen, eetstoelen, vloerkleed, tapijt, vloerbedekking, gestoffeerde trap, matrassen en autostoelen.

App ons!