stoffen meubels reinigen

meubelreiniging

Stoffen meubels reinigen

Een stoffen bank schoonmaken, desinfecteren, vlekken verwijderen en impregneren. Voordat we  stoffen meubels reinigen is het belangrijk om te weten wat voor stof we onder hand hebben. Hiermee bedoelen wij de bekledingsstof waarmee je bank, eetstoel of fauteuil vanaf de fabriek is bekleed. Hierbij worden 2 soorten stoffen gebruikt namelijk natuurlijke vezels zoals katoen, wol, zijde en linnen of microvezel en synthetische zoals acryl en polyester.

stoffen-meubels-reinigen-1

Waarom reinigen?

Stoffen meubels reinigen is noodzakelijk omdat stoffen zitmeubels na verloop van tijd smoezelig worden. Tijdens het reinigen van stoffen meubels verwijderen wij bacterieen, huidvetten, huidschilfers. Bij het reinigen van stoffen meubels gebruiken wij een 100% milieuvriendelijke methode. Voordat wij beginnen met het reinigen van stoffen meubels inspecteren wij de meubelstof. Uw bankstel, fauteuil, eetstoelen gaan veel langer mee als u ze laat schoonmaken.

stoffen-meubels-reinigen

Hoe reinigen wij?

Het reinigen van stoffen meubels is een dieptereiniging waarbij er onder hoge druk reinigingsvloeistof in de meubelstof gespoten wordt en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten stoffen meubels zoals wol, katoen, velours, linnen, alcantara, viscose, vinyl. Sinds onze start in 2002 gebruiken wij een 100% milieuvriendelijke veilige methode met korte droogtijd van circa 2,5 uur.

stoffen-meubels-reinigen

Is reiniging schadelijk?

Het reinigen van stoffen meubels is niet schadelijk en juist goed voor de verlenging van de levensduur van uw bankstel, zithoek, hocker, fauteuil en eetstoelen. Het zorgt ervoor dat de meubelstof langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te onderhouden door ABT Cleaning. Het diepte reinigen van uw bankstel, stoffen meubels zorgt er ook voor dat de kleur mooit tot zijn recht komt.

Stoffen meubels reinigen

App ons!