stoffen meubels reinigen

Stoffen meubels reinigen

stoffen meubels reinigen

Stoffen meubels reinigen

Het reinigen van stoffen meubels en  desinfecteren, impregneren gebeurt door onze 10 gekwalificeerde meubelreinigers. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij reinigen stoffen meubels en maken deze weer als nieuw, de droogtijd is ca. 2,5 uur. Uw stoffen meubels kunnen weer in gebruik worden genomen. Na het reinigen van stoffen meubels zien ze er niet meer smoezelig uit.

stoffen meubels dieptereinigen

Waarom reinigen?

Stoffen meubels reinigen is noodzakelijk omdat stoffen meubels na verloop van tijd smoezelig worden. Tijdens het reinigen van stoffen meubels verwijderen wij bacterieen, huidvetten, huidschilfers. Bij het reinigen van alle soorten stoffen meubels gebruiken wij een 100% milieuvriendelijke methode. Voordat wij beginnen met het reinigen van stoffen meubels inspecteren wij de meubelstof.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/pexels-photo-140982-300x200.jpeg

Reinigen meubelstof

Het reinigen van stoffen meubels noemen wij dieptereiniging, er wordt onder hoge druk vloeistof in de meubelstof gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten stoffen meubels zoals wol, katoen, velours, linnen, alcantara, viscose, vinyl. Een 100% milieuvriendelijke veilige methode.

stoffen meubels schoonmaken

Schadelijk reinigen?

Het reinigen van stoffen meubels is helemaal niet schadelijk en juist goed voor stoffen meubels. Het zorgt ervoor dat de meubelstof langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van stoffen zitmeubels genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed onderhouden.

Stoffen meubels reinigen

error: !!Copyright ABT Cleaning!!