Bij het schoonmaken van stoffen autostoelen en autobekleding passen wij ook de dieptereiniging toe, hierbij diepte reinigen wij en maken de stoelen schoon. Desinfectie spreekt voor zich en impregneren van de autostoelen. In een auto brengt een gemiddeld persoon ca. 2 uur per dag door! Laat daarom uw autointerieur grondig door ons schoonmaken. Het resultaat is een mooi, fris auto interieur

U hoeft de deur niet uit wij komen uw auto interieur, autostoelen en auto bekleding op locatie aan huis of zaak schoonmaken.
naar pagina autostoelen schoonmaken

Onze autoreinigers rijden dagelijks door heel Nederland en maken autostoelen schoon, het schoonmaken van autostoelen gebeurt dmv een dieptereiniging waarbij reinigings en desinfectie vloeistof onder hoge druk in de autobekleding en stoelen wordt gespoten. Tegelijkertijd wordt de autobekleding goed doorgespoeld en het water weer opgezogen.

  • Het resultaat is supermooi
  • 100% diepte gereinigde autobekleding en stoelen
  • Autostoelen zijn voorzien van een beschermlaag, impregneerlaag