Meubelreiniging sinds 2002 is ABT Cleaning opgericht in Zaanstad en heeft nu 15 jaar later zeer tevreden klanten door heel Nederland, met 10 gekwalificeerde meubel, matras, tapijt en autoreinigers is geen een opdracht voor ons te groot!

 • Waarom kiest u voor ABT Cleaning?
 • Snelle en duidelijke offerte, prijsopgaaf en geen adders onder het gras.
 • Genoemde prijzen zijn all. incl.
 • Landelijke dekking en geen voorrijkosten.
 • Uw stoffen meubels 100% diepgereinigd, gedesinfecteerd en geeimpregneerd.
 • 100% milieuvriendelijke meubel reiniging

Stoffen bankstel reinigen | Leren bankstel reinigen | Eetstoelen reinigen | Fauteuils reinigen | Matras reiniging | Vloerkleed reinigen | Gestoffeerde trap reinigen | Bureaustoelen reinigen | Autostoelen reinigen.

 1. Diepte reinigen bij meubelreiniging.
 2. Desinfecteren.
 3. Impregneren.
 4. Ontgeuren.
 5. Semidroog diepte reinigen.

Meubel reiniging Amsterdam meubel-reiniging zaandam

Onze meubelreinigers reinigen uw bankstel en eetstoelen, tapijt, vloerkleden, autostoelen weer als nieuw en voeren dagelijks werkzaamheden uit in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Zaanstad, Assendelft, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Westzaan, Zaandijk, Zaandam, Noord Holland, Hoofddorp, Badhoevedorp, Muiden, Haarlem, Alkmaar, Oudorp, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Niedorp, Heiloo, Castricum, Bakkum, Limmen, ijmuiden, Hoorn, Bergen, Noord scharwoude, Schagen, Volendam, Enkhuizen, Den Helder, Hoogkarspel, Medemblik, Volendam, Heemstede, Zandvoort, Texel, Bloemendaal, Beverwijk, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Noordwijk, Katwijk, Nieuwkoop, Bodegraven, Zaltbommel, Culemborg, Leerdam, Hoornaar, Hardinxveld, Driebergen, Woudenberg, Leusden, Druten, Lienden, Veenendaal, Beuningen, Putten, Ermelo, Zeewolde, Harderwijk, Dronten, Kampen, Zwolle, Den Oever, Texel, Flevoland, Lemmer, Almere, Abcoude, Vinkeveen, Leiden, Alphen aan de rijn, Oegstgeest, Katwijk, Wassenaar, Amersfoort, Utrecht, Blaricum, Woerden, Soest, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Huizen, Weesp, Hilversum, Bussum, Laaren, Naarden, Roosendaal, Apeldoorn, Emmeloord, Urk, Deventer, Rijssen, Enschede, Arnhem, De steeg, Doesburg, Doetinchem, Tiel, s’Hertogenbosch, Rosmalen, maar ook in Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Berkel en rodenrijs, Vlaardingen, Naaldwijk, Spijkenisse, Dordrecht, Den Haag worden honderden stoffen meubels zoals banken, eetstoelen, autostoelen diepte gereinigd en geeimpregneerd. vast tapijt en vloerkleden. Schoonmaken en professioneel dieptereinigen, Dus wilt u uw stoffen of leder meubels reinigen en impregneren bel of mail voor een offerte!.