meubelreiniging

Meubelreiniging Noord Holland

meubelreiniging-abt-cleaning-amsterdam
Waarom meubels reinigen?
Meubelreiniging Noord Holland

ABT Cleaning heeft een landelijke dekking door heel Nederland en staat de klant zeeg hoog in het vaande op het gebied van meubelreiniging. Bij ABT Cleaning weet u direct wat u kwijt bent voor een meubelreiniging. Door op locatie te werken zijn wij accuraat, vakkundig en snel, de meubels hoeven niet mee met ons waardoor u ze niet voor langere tijd kwijt bent. Uw bank, bankstel, loveseat, fauteuil, eetstoel, matras, tapijt zullen er weer als nieuw bij staan. WIj impregneren gelijk alle soorten zitmeubels en ook komt de kleur mooi tot zijn recht.

stoffen-meubels-reinigen
De meubelreiniger van ABT
Meubelreiniger Noord Holland

Zoekt u meubelreiniging in Noord Holland dan moet u bij ABT Cleaning zijn. ABT Cleaning heeft sinds onze start in 2003 heel veel ervaring in meubelreiniging. Wij reinigen zowel stoffen als leder zitmeubels, door gebruik van 100% milieuvriendelijke middelen krijgen wij elke meubel weer schoon, fris en hygiënisch. Wij reinigen materialen zoals wol, leer, katoen, velours. Voor een schone bank, loveseat, fauteuil. eetstoel, matras, trap, tapijt en vloerkleed bent u bij ABT Cleaning meubelreiniging in Noord Holland aan het juiste adres.

stoffen-meubels-reinigen-1
100% milieuvriendelijk!
Hoe reinigen Wij?

Bij een meubelreiniging wordt onder hoge druk vloeistof in en op de meubelstof gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Door een landelijke dekking en een gecertificeerd meubelreinigings team gaan wij vakkundig en dicreet te werk. Bij een meubelreiniging verwijderen wij ook huisstofmijt, bacterieen, huidschilvers en in de meeste gevallen zijn er een en drinkwaren, koffie, rode wijn, bloed, urine, katten en hondenurine op en in de meubelstof vulling gekomen.

meubelreiniging-noord-holland-2
Meesterwerk Voor en Na
Meubelreiniging schadelijk

Het reinigen van zitmeubels door meubelreiniging is niet schadelijk en juist goed voor uw stoffen en leder zitmeubels. Het zorgt ervoor dat een bankstel, bank, loveseat, fauteuil, eetstoel langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het dieptereinigen van stoffen en leder meubels genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten onderhouden in Noord Holland maar ook door heel NL door ABT Cleaning.

Op zoek naar de juiste meubelreiniging in Noord Holland en Nederland, ABT Cleaning helpt u graag!

Wij gebruiken geen chemicalieen maar 100% milieuvriendelijke middelen

Wilt u uw bank laten reinigen, eetstoelen, fauteuil, loveseat, matras, trap of autostoelen? Wij maken zowel stoffen als leder zitmeubels schoon en impregneren ook meubels. Ook voor tapijtreiniging en vloerkleden reinigen en impregneren bent u bij ABT Cleaning aan het juiste adres. ABT Cleaning meubel, matras en tapijtreiniging staan sinds 2003 voor kwaliteit en uitstekende service!

Laat je bank reinigen en bespaar honderden euro's

U kunt uw bankstel de deur uit doen en langs de straat zetten of opnieuw laten stofferen. Dit kost honderden tot duizenden euro's en uw nieuwe bank zal ook weer vies worden, u kunt niet bij elke waterkring of vlek een nieuwe zitbank kopen? Met ABT Cleaning bespaart u heel veel geld en u heeft een schone bank binnen 2 dagen op locatie aan huis!

App ons!