meubelreiniging noord holland

Meubelreiniging Noord Holland

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/meubelreiniging-noord-holland-300x200.jpeg
meubelreiniging noord holland

Het reinigen van meubels in Noord Holland is ons dagelijkse werk. Daarbij dieptereinigen, desinfecteren, impregneren onze 10 gekwalificeerde meubelreinigers stoffen zitmeubels. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij reinigen dagelijks een bankstel, zithoek, zitbank in Noord Holland en maken deze weer als nieuw. De droogtijd is ca. 2,5 uur, en het zitmeubel kan weer in gebruik worden genomen.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/meubelreiniging-aan-huis-noord-holland-300x200.jpeg
Meubelreiniging noord holland

Wij hebben altijd 1 gekwalificeerde meubelreiniger in Noord Holland beschikbaar. Het reinigen van stoffen en leder zitmeubels is noodzakelijk omdat het bacterieen, huidvetten, huisstofmijt, kringen, vlekken bevat. Tijdens het reinigen van meubels komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Bij het reinigen van zitmeubels gebruiken wij een 100% milieu vriendelijke methode. Laat uw stoffen en leder meubels door ons reinigen!

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/meubelreiniging-noord-holland-aan-huis-300x200.jpeg
Noord holland

U kunt bij meubelreiniging noord holland terecht voor het reinigen van alle soorten meubelstoffen. Er wordt onder hoge druk vloeistof in een meubelstof gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten meubelstof bekleding in Noord Holland maar ook door heel Nederland. Wij dieptereinigen, desinfecteren en impregneren een zitmeubel op locatie.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/meubelreiniging-noord-holland-abtcleaning-300x200.jpeg
Meubelreiniging schadelijk

Het reinigen van zitmeubels is niet schadelijk en juist goed voor uw stoffen zitmeubels. Het zorgt ervoor dat een bankstel langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van stoffen en leder meubels genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten onderhouden in Noord Holland maar ook door heel NL.

Meubelreiniging Noord Holland

error: !!Copyright ABT Cleaning!!