Bankstel reinigen

Bankstel reinigen

bank reinigen
Bankstel reinigen

Het reinigen van een bankstel is ons dagelijkse werk. Daarbij dieptereinigen, desinfecteren, impregneren onze 10 gekwalificeerde bankstel reinigers stoffen bankstellen. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij reinigen dagelijks een bankstel, zithoek, zitbank in Amsterdam en maken deze weer als nieuw. De droogtijd is ca. 2,5 uur. Een bankstel kan weer in gebruik worden genomen. Na het reinigen van uw stoffen bankstel ziet deze er als nieuw uit.

bankstel-reinigen
Bankstel reiniging

Bankstel reinigen. Wij hebben altijd 1 gekwalificeerde bankstel reiniger beschikbaar in uw regio. Het reinigen van een bankstel is noodzakelijk omdat bankstel bekleding onder de bacterieen, huidvetten, huisstofmijt, kringen, vlekken zit. Tijdens het reinigen van een bankstel komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Bij het reinigen van een bankstel gebruiken wij een 100% milieu vriendelijke methode. Laat uw bankstel in  door ons reinigen desinfecteren en impregneren.

bankstel-reinigen-3
Dieptereinigen bankstel

Het reinigen van een bankstel is bij ons een dieptereiniging met milieuvriendelijke reinigings vloeistof. Er wordt onder hoge druk vloeistof in een bankstel gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten bankstel bekleding. ABT Cleaning doet aan dieptereinigen, desinfecteren en impregneren een bankstel op locatie. Gebruik van stoom apparatuur is bij ons niet aan de orde.

vloerkleed-reiniging
Schadelijk reinigen?

Het reinigen van een bankstel is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw stoffen bankstel. Het zorgt ervoor dat een bankstel langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van een bankstel genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten onderhouden en bel ons voor een afspraak op Tel 020 786 1079.

App ons!