Schoonmaken meubels

Schoonmaken Meubels Thuis

Meubels schoonmaken zoals een stoffen bank schoonmaken en impregneren gebeurt bij ABT Cleaning d.m.v. een dieptereiniging en 100% milieuvriendelijk. Hierbij gebruiken wij geen chemicalieen en het schoonmaken van leder en stoffen meubels gebeurt op locatie bij particuliere en zakelijke klanten.

meubel-reiniging

Het schoonmaken van stoffen en leder meubels proberen wij vlekken voor ca. 97% te verwijderen en als het geen hardnekkig vlekken zijn dan krijgen wij ze meestal helemaal weg. Daarnaast verwijderen wij ook huidvetten, bacterieen, huisstofmijt, kattenurine, nare luchtjes en geurtjes. De kleur van de meubels komt tevens ook tot zijn recht.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2019/03/schoonmaken-meubels-2-400x250.jpg

Stoffen meubels schoonmaken en impregneren gebeurt door een vakbekwame meubelreiniger van ABT Cleaning. Bij het schoonmaken van meubels inspecteren wij ook de meubelstof en kijken we naar de vervuilingsgraad. Wij maken alle soorten stoffen en leder zit meubels schoon zoals: Een bank, bankstel, hocker, fauteuil, eetstoelen.

schoonmaken-meubels-3

Schoonmaken Meubels Thuis

Het schoonmaken van meubels vergt veel ervaring en dient grondig stap voor stap uitgevoerd te worden. Uit ervaring is gebleken dat bij het schoonmaken van meubels dit het beste door een meubelreiniger uitgevoerd kan worden. Wij spoelen de zit meubels grondig en diep door zonder schade aan te brengen. Doordat de vuil van diepteuit wordt weggezogen komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Vraag vandaag nog een offerte aan bij ABT cleaning.

meubelreiniging

Een water en vuilafstotende impregneerlaag aanbrengen op de meubelstof is heel belangrijk. Naast meubelreiniging zijn wij ook gespecialiseerd in matrasreiniging bij particuliere en zakelijk klanten. Voor matrasreiniging verwijzen wij u naar onze pagina die over het reinigen van een matras gaat hier. Het impregneren van een stoffen of leder zitbank, hocker, fauteuil en eetstoelen is overigens geschikt voor elke soort meubelstof.

matrasreiniging-abt-cleaning-matras-dieptereinigng-desinfectie

Het schoonmaken van zitmeubels vergt veel ervaring en dient grondig stap voor stap uitgevoerd te worden. Uit ervaring is gebleken dat bij het schoonmaken van zit meubels thuis dit het beste door een meubelreiniger uitgevoerd kan worden. Wij spoelen de zit meubels grondig door zonder schade aan te brengen aan de meubelstof. Tot slot impregneren wij de meubelstof ook. Interesse? Vraag vandaag een offerte aan.

meubelreiniging-bankstel-reinigen-abt-cleaning
App ons!