Meubels schoonmaken

Meubels schoonmaken

Meubels schoonmaken zoals een stoffen bank schoonmaken en impregneren. gebeurt bij ons door middel van een dieptereiniging en 100% milieuvriendelijk. Hierbij gebruiken wij geen chemische middelen en het schoonmaken van leder en stoffen meubels gebeurt op locatie bij particulieren en bedrijven.

meubels-schoonmaken-2

Bij het schoonmaken van stoffen en leder meubels verwijderen wij vlekken voor zeker 97% en als het geen hardnekkig vlekken zijn dan krijgen wij ze meestal helemaal weg. Daarnaast verwijderen wij ook huidvetten, bacterieen, huisstofmijt, kattenurine, nare luchtjes en geurtjes. De kleur van de meubels komt ook mooi tot zijn recht.

meubels-schoonmaken-1

Uw stoffen meubels schoonmaken en impregneren gebeurt door een vakbekwame meubelreiniger welke de meubel reinigingswerkzaamheden vakkundig uitvoert. Bij het schoonmaken van meubels inspecteren wij ook de meubelstof. Wij maken stoffen meubels schoon zoals: Een bank, bankstel, hocker, fauteuil, eetstoelen.

meubels-schoonmaken-11

Meubels schoonmaken en impregneren

Tijdens het schoonmaken van meubels ontgeuren en desinfecteren wij standaard. Wij hebben in 2003 een speciaal hiervoor ontwikkeld middel laten samenstellen. Hierdoor maken wij uw stoffen of leder meubels niet met chemicalieen schoon en komen er geen schadelijke dampen of gassen bij vrij. De droogtijd is ca. 3,5 uur bij een kamertemperatuur van 21 graden.

stoelen-reinigen

Impregneren van meubels is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat de meubelstof en vulling voorzien wordt van een water vuil afstotende beschermlaag. Als er wat gemorst wordt dan kunt u het gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek zonder dat er vlekken of kringen op achter zullen blijven. Het impregneren van een bank, en eetstoelen is overigens geschikt voor elke soort meubelstof.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2019/03/meubels-schoonmaken-7-400x250.jpg

Meubels schoonmaken vergt ervaring en dient grondig stap voor stap uitgevoerd te worden, uit ervaring is gebleken bij het schoonmaken van meubels dat dit het beste door een meubelreiniger uitgevoerd kan worden. Wij spoelen de zit meubels grondig en diep door zonder schade aan te brengen bij het schoonmaken en impregneren van uw meubels. Bij ABT Cleaning bent u aan het juiste adres!

meubels-schoonmaken-9
Meubels schoonmaken

Onze meubelreinigers maken bankstellen en eet stoelen schoon, tapijt, vloerkleden, autostoelen, en voeren dagelijks werkzaamheden uit in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Mijdrecht, Zaanstad, Assendelft, Wormer, Wormerveer, Krommenie, Oostzaan, Koog aan de Zaan, Westzaan, Zaandijk, Zaandam, Noord Holland, Hoofddorp, Badhoevedorp, Muiden, Haarlem, Alkmaar, Oudorp, Bergen, Heerhugowaard, Schagen, Niedorp, Heiloo, Castricum, Bakkum,  Limmen, ijmuiden, Hoorn, Bergen, Noord scharwoude, Schagen, Volendam, Enkhuizen, Den Helder, Hoogkarspel, Medemblik, Volendam, Heemstede, Zandvoort, Texel, Bloemendaal, Beverwijk, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Noordwijk, Katwijk,  Nieuwkoop, Bodegraven, Zaltbommel, Culemborg, Leerdam, Hoornaar, Hardinxveld,  Driebergen,  Woudenberg, Leusden, Druten, Lienden, Veenendaal, Beuningen,  Putten, Ermelo, Zeewolde, Harderwijk, Dronten, Kampen, Zwolle, Den Oever, Texel, Flevoland, Lemmer, Almere, Abcoude, Vinkeveen,  Leiden, Alphen aan de rijn, Oegstgeest, Katwijk, Wassenaar, Amersfoort, Utrecht, Blaricum, Woerden, Soest, Maarssen, Houten, Nieuwegein, Huizen, Weesp, Hilversum, Bussum, Laren, Naarden, Roosendaal, Apeldoorn,  Emmeloord,  Urk, Deventer, Rijssen, Enschede, Arnhem, De steeg, Doesburg, Doetinchem, Tiel, s'Hertogenbosch, Rosmalen,  maar ook in Rotterdam, Zoetermeer,  Delft, Rijswijk, Berkel en rodenrijs, Vlaardingen, Naaldwijk, Spijkenisse, Dordrecht, Den Haag

App ons!