bankstel schoonmaken

bankstel schoonmaken
Bankstel schoonmaken

Het schoonmaken van een bankstel is ons dagelijkse werk. Daarbij dieptereinigen, desinfecteren, impregneren onze 10 gekwalificeerde bankstel reinigers stoffen banken. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij maken dagelijks bankstellen schoon zoals een zithoek, zitbank en maken deze weer als nieuw. De droogtijd is ca. 2,5 uur en de bank kan weer in gebruik worden genomen. Na het schoonmaken van uw bankstel ziet deze er als nieuw uit.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/schoonmaken-bankstel-300x200.jpeg
Schoonmaken bankstel

Wij hebben altijd 1 gekwalificeerde bankstel reiniger in uw regio beschikbaar. Het schoonmaken van een bankstel is noodzakelijk omdat bankstel bekleding onder bacterieen, huidvetten, huisstofmijt, kringen, vlekken zit. Tijdens het schoonmaken van een bankstel komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Bij het schoonmaken van een bankstel gebruiken wij een 100% milieu vriendelijke methode. Laat uw bankstel door ons schoonmaken.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/schoonmaken-zitbankstel-300x200.jpeg
bankstel schoonmaken

Het schoonmaken van een bankstel gebeurt bij ons door middel van een dieptereiniging. Er wordt onder hoge druk vloeistof in een bankstel gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij maken alle soorten bankstel bekleding, meubelstof schoon. Wij dieptereinigen, desinfecteren en impregneren een bankstel op locatie. Vraag via deze LINK een offerte aan.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/bankstel-professioneel-schoonmaken-300x200.jpeg
Schoonmaken schadelijk?

Het schoonmaken van een bankstel is niet schadelijk en juist goed voor uw bankstel. Het zorgt ervoor dat een bank langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het schoonmaken van een bankstel genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten schoonmaken.

Schoonmaken bankstel

App ons!