Waterschade meubels

Waterschade meubels

waterschade meubels

Waterschade meubels

Bij een waterschade aan de meubels en zitmeubels is het van groot belang dat dit snel en grondig gereinigd wordt dmv dieptereiniging, desinfectie en impregneren. Meubels welke een waterschade hebben zullen na verloop van tijd muf ruiken, laat daarom uw zitmeubels na een waterschade grondig reinigen en van ons krijgt u een offerte hiervoor Offerte waterschade aanvragen!

waterschade meubelstof

Waterschade verzekering

De meeste verzekeraars dekken uw waterschade als u tenminste een waterschade dekking heeft in uw polis. U kunt dit het beste navragen bij uw verzekeraar, ABT Cleaning werkt met veel verzekeraars samen. U kunt bij ons een offerte aanvragen wij sturen u deze toe, u dient deze in bij uw verzekering. Waterschade aan uw zitmeubels, matrassen, vaste tapijt, vloerkleed, loper, boxspring noem het maar op!

meubelreiniging-abt-cleaning-amsterdam

Waterschade bankstel

Op de afbeelding hierboven hebben wij een bankstel gereinigd welke beschadigd is door waterschade. Bij waterschade aan een bankstel passen wij een dieptereiniging, desinfectie en impregnering toe. Dit alles vindt plaats op 100% milieuvriendelijke basis en bij u aan huis of zaak. Wij reinigen alle soorten waterschade aan zitmeubels waarop watervlekken en kringen zijn ontstaan. ABT waterschade reiniging!

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2017/05/maxresdefault-300x200.jpeg

Waterschade matrassen

Waterschade op matrassen zijn in principe te dieptereinigen en desinfecteren alleen is het van groot belang in hoe verre de waterschade is ingetrokken in de matrassen. Heeft u matras of boxspring welke in de opslag vocht heeft aangetrokken of water op is ge druppelt? Dan kunnen wij dit uitstekend voor u reinigen, desinfecteren en impregneren. Meer informatie bel ons op Tel 075 615 1435

Heeft u echter een matras welke door en door nat is geworden door waterschade dan adviseren wij u deze helaas weg te moeten gooien aangezien dit niet meer hygienisch goedkomt.
App ons!