Caravankussens reinigen

Caravan reiniging

caravan reiniging

Caravan reinigen

Bij het reinigen van een caravan kunt u denken aan een grondige dieptereiniging van het caravan interieur en exterieur. ABT Cleaning reinigt uw caravankussens en matrassen op professionele wijze en met de juiste milieuvriendelijke middelen. De matrassen in de caravan en zitkussens met vast tapijt worden dmv een dieptereiniging behandeld.

caravan reinigen

Hoe reinigen wij?

Door middel van hoge druk wordt er reinigingsvloeistof op de caravan kussens en matrassen gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit noemen ze ook een semi droge dieptereiniging doordat er minimaal aan vloeistof wordt gebruikt. Na onze behandeling zijn de caravankussens in de caravan voor 98% vlekvrij en ruikt alles weer lekker fris.

caravan kussens reinigen

Desinfectie

In een caravan hangt meestal een muffe lucht, dit is goed te verminderen tot zelfs te voorkomen als u uw caravan professioneel laat reinigen. Het reinigen oftewel beter gezegd diepte reinigen van het interieur van de caravan gebeurt tot in de puntjes! Wij letten hierbij namelijk op zo goed mogelijk desinfecteren van de kussens.

caravan interieur reinigen

impregneren

Wij impregneren standaard caravankussens en matrassen, desinfectie is daar ook op hoog niveau tijdens onze dieptereiniging van de kussens. De water en vuil afstotende beschermlaag werkt uitstekend en als er iets gemorst wordt dan kunt u het gemakkelijk verwijderen met een vochtige doek.

Caravan kussens reinigen

App ons!