Bankstel reinigen amsterdam

bankstel-reinigen-amsterdam

Bankstel Reinigen

In elk huishouden is een bankstel te vinden welke na verloop van tijd vuil wordt. Vlekken, kringen in uw bank, wij kunnen uw bank dagelijks in Amsterdam reinigen op locatie aan huis. Het bankstel hoeft niet opgehaald te worden en heeft een korte droogtijd na het reinigen van ca. 2,5 uur.

bankstel-laten-reinigen-amsterdam

Bank Reinigen Normaal

Iedereen maakt elke week of elke 2 weken de bank schoon door deze te stofzuigen. Dit is niet voldoende en de bank raakt vies door vlekken, nare geurtjes, luchtjes, huidvetten, bacteriën, huisstofmijt, katten urine en alle overige vuil. Wij reinigen dagelijks bankstellen in Amsterdam.

bank-reinigen

Waarom Reinigen?

Uw bank reinigen is noodzakelijk en wij hebben daar de geschikte 100% milieuvriendelijke middel voor. Zelf uw bank reinigen kan schade opleveren welke onherstelbaar is, er ontstaan ergere vlekken en kringen. Laat het aan onze meubelreiniger over het reinigen van uw bank in Amsterdam.

bankstel-reinigen-amsterdam

Schadelijk Reinigen?

Het reinigen van een bankstel is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw stoffen bankstel. Het zorgt ervoor dat een bankstel langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van een bankstel genoeg 1 keer per jaar.

bankstel-reinigen-amsterdam

Bank Ontgeuren

Een stoffen bankstel reinigen welke onder de vlekken en kringen zit. Vlekken krijgen wij er voor 98% uit en bij niet hardnekkige 100%. Als u een bankstel niet laat reinigen dan wordt de bank smoezelig en ontstaan er kringen en vieze randen. Ook verwijderen wij bacteriën en uitwerpselen van huisstofmijt.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2022/03/bankstel-reinigen-amsterdam-4-550x350.jpg

Impregneren

Nadat een bankstel reiniging heeft plaatsgevonden is het bankstel ook gelijk voorzien van een impregneer laag welke er voor zorgt dat de bank water vuil afstotend is. De bank ziet er niet alleen stralend en fris uit maar hervuiling is gemakkelijk te verwijderen. Een van onze meubelreinigers reinigt dagelijks een bankstel in Amsterdam.

bankstel-laten-reinigen-amsterdam

Dagelijks In Amsterdam

Naast het reinigen van een bankstel, reinigen onze meubelreinigers ook eetstoelen in Amsterdam. Wij passen hierbij dezelfde methode toe een diepte reiniging voor de meubelstof, desinfectie en impregneren van eetstoelen. Geen lange wachttijden doordat wij dagelijks in Amsterdam banken reinigen bij klanten.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2022/03/bankstel-reinigen-amsterdam-1-550x350.jpeg

Zonder Schade

Veel redenen om uw bank te laten reinigen en hoe beter de reiniging uitgevoerd wordt verlengt dit de levensduur van uw bank. Denk hierbij aan het verwijderen van zand en ander vuil wat loskomt. Slijtage op den duur aan de meubelstof veroorzaakt. Bespaar geld in plaats van een nieuwe bank te kopen.

App ons!