bankstel reinigen amsterdam

bank-reinigen
Bankstel reinigen amsterdam

Een bankstel reinigen in Amsterdam is ons dagelijkse werk. Daarbij dieptereinigen, desinfecteren, impregneren onze 10 gekwalificeerde bankstel reinigers stoffen bankstellen. Zowel bij zakelijke als particuliere klanten. Wij impregneren hoog kwalitatief bankstellen, zithoeken in Amsterdam en maken deze weer als nieuw. De droogtijd is ca. 2,5 uur. Een bankstel kan weer in gebruik worden genomen. Na het reinigen van uw stoffen of leder bankstel ziet deze er als nieuw uit.

bankstelreinigen-amsterdam3
Prijsopgaaf? Bel 020 786 1079

Bankstel reiniging amsterdam. Wij hebben altijd 1 gekwalificeerde bankstel reiniger in Amsterdam beschikbaar. Het reinigen van een bankstel is noodzakelijk omdat bankstel bekleding onder de bacterieen, huidvetten, huisstofmijt, kringen, vlekken zit. Tijdens het reinigen van een bankstel komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Bij het reinigen van een bankstel gebruiken wij een 100% milieu vriendelijke methode. Laat uw bankstel bank in Amsterdam door ons reinigen.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2019/02/bankstel-reinigen-amsterdam2-300x200.jpg
Uw bankstel als nieuw!

Het reinigen van een bankstel in Amsterdam  doen onze medewerkers dagelijks in de hoofdstad. Er wordt onder hoge druk vloeistof in een bankstel gespoten en tegelijkertijd opgezogen. Dit kunt u vergelijken met een wasmachine effect net als het wassen van uw kleding. Wij reinigen alle soorten bankstel bekleding in Amsterdam maar ook door heel Nederland. Wij dieptereinigen, desinfecteren en impregneren een bankstel op locatie.

https://www.abt-cleaning.nl/wp-content/uploads/2019/02/huisstofmijt-300x200.jpg
Schadelijk reinigen?

Het reinigen van een bankstel is helemaal niet schadelijk en juist goed voor uw stoffen bankstel. Het zorgt ervoor dat een bankstel langer mooi blijft en beter kan ademen, u wast uw kleding toch ook? Weliswaar is het reinigen van een bankstel genoeg 1 keer per jaar, sommige klanten doen het elke 2 jaar en andere klanten 1 keer per 3 jaar. Bespaar honderden euro's door uw stoffen zitmeubels goed te laten onderhouden in Amsterdam maar ook door heel NL.

bankstel reinigen amsterdam

Kantoor van ABT Cleaning aan de Ceintuurbaan 47 H te Amsterdam Zuid

error: !!Copyright ABT Cleaning!!
App ons!