bank reinigen amsterdam

Bank Reinigen

Woont u in Amsterdam en wilt u uw bank laten reinigen? U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten reinigen van uw bank in Amsterdam en omstreken. Het reinigen van een bank gebeurt door ons dagelijks in Amsterdam. Waarbij wij 100% milieuvriendelijke middelen gebruiken en geen chemische middelen.

bank-reinigen-amsterdam

Vlekken En Kringen

Bij het reinigen van een bank pakken wij vlekken en kringen aan en verwijderen wij bacterieen, huisstofmijt, nare luchtjes, geurtjes, katten urine, urine, eet en drinkvlekken, huidvetten, huidschilfers en ook komt de kleur mooi tot zijn recht. De bank wordt gelijk ook geïmpregneerd water en vuil afstotend gemaakt.

bank-reinigen-amsterdam

Ook Matrasreiniging

Naast het reinigen van banken in Amsterdam kunt u bij ons ook terecht voor het laten reinigen van uw matras, top dekmatras en boxspring ombouw. Ook hierbij verwijderen wij nare luchtjes en geurtjes welke na verloop van tijd door zweet ontstaan en ervoor zorgen dat huisstofmijt en bacteriën zich ophopen. Ziet u onze chauffeur in Amsterdam? Vragen, stel ze!

bank-reinigen-amsterdam

20 Jaar Ervaring

Sinds 2002 zijn wij als een van de eerste gestart met het reinigen van een bank in Amsterdam en gevestigd op de Ceintuurbaan 47 te Amsterdam in hartje Zuid. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid en verhuisd naar Zaanstad. Een Amsterdams bedrijf gerund vanuit de Zaanstad. Dagelijks reinigen wij banken in Amsterdam

bank-reinigen-amsterdam

Impregneren Bank

Impregneren van een stoffen bank is het belangrijkste deel van de behandeling. Het impregneren van een bank zorgt ervoor dat de meubelstof en vulling voorzien wordt van een water vuil afstotende beschermlaag. Als er wat gemorst wordt dan kunt u het gemakkelijk wegvegen met een vochtige doek. Onze meubelreiniger is dagelijks in Amsterdam.

impregneren-bank-amsterdam

Zelf Uw Bank Reinigen?

Zelf stoffen zit bank reinigen? Een zitbank reinigen vergt ervaring en dient grondig stap voor stap uitgevoerd te worden, uit ervaring is gebleken bij het reinigen van een bank dit aan een meubelreiniger over te laten. Wij spoelen uw bank grondig en diep door zonder schade aan te brengen bij het reinigen van uw bank. Ook kunt u bij ons terecht voor tapijtreiniging.

zelf-bank-reinigen-amsterdam

Onze meubelreinigers voeren 15 jaar schoonmaak werkzaamheden uit verspreid door heel Nederland en u kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden. Het reinigen van uw bank, bankstel, zithoek reinigen, loungebank reiniging, hoekbank reinigen, designbank reiniging, loveseat reinigen, woonkamer fauteuil reinigen, stoelen reinigen, zetel reiniging, hocker reinigen, poef reinigen, eet stoelen reinigen, eet fauteuils reinigen, cauch cleaning, sofa cleaning, wand zitmeubel reiniging. Alle reinigingen gebeuren middels een 100% milieuvriendelijke diepte reinigings methode.

Wat zeggen onze klanten!

"Onze bank hebben wij laten reinigen in amsterdam, en de bank is weer als nieuw!"

Claudia uit Amsterdam
Claudia uit Amsterdam

"Voor het eerst onze bank laten reinigen in Amsterdam, onze stoffen bank kan weer jaren mee!"

Gerard uit Amsterdam
Gerard uit Amsterdam

"Wij dachten dat onze bank versleten was, maar nee de meubelstof was zo smoezelig!"

Willem Jan uit Amsterdam
Willem Jan uit Amsterdam

Onze meubelreinigers reinigen dagelijks banken in Amsterdam, hierbij kunt u denken aan een diepte reiniging en impregneren. Het water en vuil afstotend maken dmv een beschermlaag over de meubelstof van de bank aan te brengen. Tijdens het reinigen van een bank komt ook de kleur mooi tot zijn recht. Een bank reinigen in Amsterdam kan meestal dezelfde dag of eerst volgende dag plaatsvinden. Wilt u ook een schone en frisse bank en woont u in Amsterdam, laat dan uw bank reinigen. Ook buiten Amsterdam reinigen wij banken.

App ons!